SEA Manager gezocht (m/v/d)


Wat is er aan de hand?

Thuis online en dus onze nieuwe SEA Manager (m/v/d)

Een platform voor toestemmingsbeheer is software die website-exploitanten of aanbieders van webapps gebruiken om de toestemming voor gegevensbescherming van bezoekers te verkrijgen en op te slaan voordat gebruikersgegevens kunnen worden verzameld. De bezoeker geeft dan ook zijn of haar toestemming.

We genieten elke dag van nieuwe klanten, waardoor we het snelst groeiende bedrijf in de branche zijn. En om dat zo te houden zijn we op zoek naar een geschikte SEA Manager voor onze collega’s in Frankrijk.

Ben je enthousiast, ruimdenkend en kijk je ernaar uit om met ons mee te groeien? Word dan onderdeel van ons team!

wat je kunt verplaatsen

 • Je maakt, monitort en optimaliseert onze SEA-campagnes in Google en Facebook. Je hebt veel vrijheid en neemt verantwoordelijkheid voor je campagnes.
 • Je voert regelmatig tests uit om de prestaties te maximaliseren en bèta’s en nieuwe zoekmachinefuncties te implementeren.
 • Je werkt continu aan de Google performance en optimaliseert de productfeeds.
 • Je voert markt- en concurrentieanalyses uit, observeert actuele trendontwikkelingen en geeft een impuls aan ons productportfolio.
 • Met jouw ideeën en jouw drive optimaliseer je onze performance marketing strategieën en verbeter je onze online marketing.

wat je meeneemt

 • Je hebt je opleiding of studie succesvol afgerond op het gebied van business, marketing of een vergelijkbaar vakgebied en hebt meerdere jaren SEA-ervaring, bij voorkeur in de B2B-omgeving.
 • Je hebt een passie voor cijfers en de online marketing wereld.
 • U heeft veel vertrouwen in het gebruik van Excel en Google Ads Editor. Je voelt je thuis binnen Google Ads, Google Shopping en Facebook.
 • Bij voorkeur heb je ervaring met feedmanagement en geautomatiseerd campagnemanagement.
 • In het ideale geval is Frans je moedertaal, maar je kunt ook ideeën uitwisselen in het Engels of Duits
 • Je bent proactief, een teamspeler en neemt graag verantwoordelijke taken op je.

Wat maakt ons speciaal?

Onze geleefde overtuiging dat de beste resultaten komen van waar iedereen zich optimaal kan ontwikkelen. Daarom werken we met een hoge mate van eigen verantwoordelijkheid en flexibiliteit: agile, crossfunctioneel en groeigericht. Of het nu gaat om werk op afstand of op kantoor, parttime of fulltime – u werkt op de manier die het beste bij u past.

Lijkt je dit wat, dan zien we je sollicitatie graag tegemoet. Uw contactpersoon is CMO Götz Sielk ( goetz@consentmanager.net ).


meer opmerkingen

Jetzt zu consentmanager wechseln

Nieuwsbrief 07/2024

consentmanager wijzigingsaanbod Bent u ontevreden over uw huidige aanbieder van toestemmingsbeheer, maar bent u bang voor de technische inspanningen die een wijziging met zich meebrengt? Dan hebben wij een aantrekkelijk aanbod voor u. Schakel nu over naar consentmanager en dankzij onze nieuwe compatibiliteitsmodus zal de technische overstap moeiteloos zijn. Wat moet je hiervoor doen? Vervang […]
Einhaltung der EU-Verordnung über künstliche Intelligenz consentmanager
Rechts

EU-regelgeving inzake kunstmatige intelligentie

De EU-AI-regelgeving wordt in augustus 2024 van kracht Na het eerste voorstel van de Europese Commissie in april 2021 heeft het Europees Parlement de EU-verordening inzake kunstmatige intelligentie aangenomen. Deze werd in juli 2024 gepubliceerd in het Publicatieblad van de Europese Unie en is nu beschikbaar in alle 24 officiële talen van de EU-lidstaten. De […]