korte beschrijving


Product beschrijving

De consentmanager AVG-oplossing (CMP) is meer dan alleen een “cookiebanner”: het wordt geleverd met ondersteuning voor meer dan 30 talen, individuele ontwerpen, rapportage, geïntegreerde A/B-tests en ontwerpoptimalisaties en een geïntegreerde cookiecrawler. Als een van de weinige CMP-bedrijven die daadwerkelijk uit Europa komen, richten wij ons maar op één ding: uw website AVG-compliant maken. Wij gebruiken geen “cloudservers” maar alleen onze eigen servers in datacenters in Europa. Tot onze klanten behoren meer dan 25.000 van de grootste nieuwssites, online winkels, reclamebureaus, netwerken en vele anderen.

toestemmingsmanager & IAB TCF

consentmanager.de is een CMP (Consent Management Provider) geregistreerd bij de IAB met CMP ID 31 op het domein consentmanager.mgr.consensu.org. Wij leveren diensten om toestemming van uw websitebezoekers te verzamelen en deze informatie beschikbaar te stellen aan uw adverteerders en andere partners.

bedrijfsomschrijving

consentmanager AB is een Zweeds bedrijf dat gespecialiseerd is in softwareoplossingen voor AVG-compliance. Het bedrijf werd opgericht in 2018 in Vasteras, Zweden. Met meer dan 25.000 klanten wereldwijd en kantoren in Berlijn, Parijs, Hamburg, Warschau en Stockholm, is consentmanager een van de toonaangevende compliance-oplossingen op de markt.


meer opmerkingen

Jetzt zu consentmanager wechseln

Nieuwsbrief 07/2024

consentmanager wijzigingsaanbod Bent u ontevreden over uw huidige aanbieder van toestemmingsbeheer, maar bent u bang voor de technische inspanningen die een wijziging met zich meebrengt? Dan hebben wij een aantrekkelijk aanbod voor u. Schakel nu over naar consentmanager en dankzij onze nieuwe compatibiliteitsmodus zal de technische overstap moeiteloos zijn. Wat moet je hiervoor doen? Vervang […]
Einhaltung der EU-Verordnung über künstliche Intelligenz consentmanager
Rechts

EU-regelgeving inzake kunstmatige intelligentie

De EU-AI-regelgeving wordt in augustus 2024 van kracht Na het eerste voorstel van de Europese Commissie in april 2021 heeft het Europees Parlement de EU-verordening inzake kunstmatige intelligentie aangenomen. Deze werd in juli 2024 gepubliceerd in het Publicatieblad van de Europese Unie en is nu beschikbaar in alle 24 officiële talen van de EU-lidstaten. De […]