korte beschrijving

Product beschrijving

De consentmanager AVG-oplossing (CMP) is meer dan alleen een “cookiebanner”: het wordt geleverd met ondersteuning voor meer dan 30 talen, individuele ontwerpen, rapportage, geïntegreerde A/B-tests en ontwerpoptimalisaties en een geïntegreerde cookiecrawler. Als een van de weinige CMP-bedrijven die daadwerkelijk uit Europa komen, richten wij ons maar op één ding: uw website AVG-compliant maken. Wij gebruiken geen “cloudservers” maar alleen onze eigen servers in datacenters in Europa. Tot onze klanten behoren meer dan 25.000 van de grootste nieuwssites, online winkels, reclamebureaus, netwerken en vele anderen.

toestemmingsmanager & IAB TCF

consentmanager.de is een CMP (Consent Management Provider) geregistreerd bij de IAB met CMP ID 31 op het domein consentmanager.mgr.consensu.org. Wij leveren diensten om toestemming van uw websitebezoekers te verzamelen en deze informatie beschikbaar te stellen aan uw adverteerders en andere partners.

bedrijfsomschrijving

consentmanager AB is een Zweeds bedrijf dat gespecialiseerd is in softwareoplossingen voor AVG-compliance. Het bedrijf werd opgericht in 2018 in Vasteras, Zweden. Met meer dan 25.000 klanten wereldwijd en kantoren in Berlijn, Parijs, Hamburg, Warschau en Stockholm, is consentmanager een van de toonaangevende compliance-oplossingen op de markt.