Nieuw

Nieuwsbrief 06/2021


Nieuwe visuele editor

Met de laatste update hebben we ons met name beziggehouden met het onderwerp ontwerp en ontwerpaanpassingen. De thema-editor is volledig vernieuwd:

In plaats van simpelweg een voorbeeld te tonen zoals voorheen, kan het ontwerp nu direct in het voorbeeld worden aangepast. Klik bijvoorbeeld op een kop en de instellingen voor de kop verschijnen. Klik op een knop, dan verschijnen de instellingen voor knoppen. Dit maakt het in de toekomst nog makkelijker om je eigen ontwerp precies naar jouw smaak te maken.

Er zijn ook veel nieuwe ontwerpopties, zoals de mogelijkheid om de grootte van de laag specifieker in te stellen of om uw eigen pictogram voor het voorkeurencentrum te gebruiken.

Opname van de webinars

Afgelopen maand hebben een aantal webinars plaatsgevonden. Zoals altijd zijn de opnames terug te vinden op onze website:

Meer nieuwe functies en wijzigingen

  • Rapporten kunnen worden geautomatiseerd en per e-mail worden verzonden
  • Nieuwe laagpositie “Push down” duwt de webpagina naar beneden
  • Dashboard is nu filterbaar op CMP
  • Nieuw “klassiek” doel “Sociale Media”
  • … en veel meer.

meer opmerkingen

Nieuw

Nieuwsbrief 03/2024

NIEUW: Klokkenluiderstool Met genoegen kondigen wij de release aan van onze nieuwe klokkenluiderssoftware. De software is ontwikkeld om te voldoen aan de eisen van de EU-klokkenluidersrichtlijn. Onze software biedt uw medewerkers nu een eenvoudige en veilige manier om zorgen te melden. Klokkenluiders kunnen eenvoudig en anoniem hun melding doen via een formulier op uw website […]
videos

Webinar: Geen cookies = omzetverlies?

De online wereld staat voor grote veranderingen, vooral voor uitgevers en adverteerders. Op 11 maart organiseerden we samen met Refinery89.com het webinar ‘Geen cookies = inkomstenverlies’ om een ​​kijkje in de toekomst te nemen. Het webinar vond plaats in het Engels. De volgende onderwerpen werden besproken: Overzicht Het webinar bood waardevolle inzichten in hoe uitgevers […]