Nieuw

Nieuwsbrief 06/2021


Nieuwe visuele editor

Met de laatste update hebben we ons met name beziggehouden met het onderwerp ontwerp en ontwerpaanpassingen. De thema-editor is volledig vernieuwd:

In plaats van simpelweg een voorbeeld te tonen zoals voorheen, kan het ontwerp nu direct in het voorbeeld worden aangepast. Klik bijvoorbeeld op een kop en de instellingen voor de kop verschijnen. Klik op een knop, dan verschijnen de instellingen voor knoppen. Dit maakt het in de toekomst nog makkelijker om je eigen ontwerp precies naar jouw smaak te maken.

Er zijn ook veel nieuwe ontwerpopties, zoals de mogelijkheid om de grootte van de laag specifieker in te stellen of om uw eigen pictogram voor het voorkeurencentrum te gebruiken.

Opname van de webinars

Afgelopen maand hebben een aantal webinars plaatsgevonden. Zoals altijd zijn de opnames terug te vinden op onze website:

Meer nieuwe functies en wijzigingen

  • Rapporten kunnen worden geautomatiseerd en per e-mail worden verzonden
  • Nieuwe laagpositie “Push down” duwt de webpagina naar beneden
  • Dashboard is nu filterbaar op CMP
  • Nieuw “klassiek” doel “Sociale Media”
  • … en veel meer.

meer opmerkingen

Jetzt zu consentmanager wechseln

Nieuwsbrief 07/2024

consentmanager wijzigingsaanbod Bent u ontevreden over uw huidige aanbieder van toestemmingsbeheer, maar bent u bang voor de technische inspanningen die een wijziging met zich meebrengt? Dan hebben wij een aantrekkelijk aanbod voor u. Schakel nu over naar consentmanager en dankzij onze nieuwe compatibiliteitsmodus zal de technische overstap moeiteloos zijn. Wat moet je hiervoor doen? Vervang […]
Einhaltung der EU-Verordnung über künstliche Intelligenz consentmanager
Rechts

EU-regelgeving inzake kunstmatige intelligentie

De EU-AI-regelgeving wordt in augustus 2024 van kracht Na het eerste voorstel van de Europese Commissie in april 2021 heeft het Europees Parlement de EU-verordening inzake kunstmatige intelligentie aangenomen. Deze werd in juli 2024 gepubliceerd in het Publicatieblad van de Europese Unie en is nu beschikbaar in alle 24 officiële talen van de EU-lidstaten. De […]