Nieuw

Nieuwsbrief 2020/10


Onze nieuwe website is er

Met trots presenteren wij u ons nieuwe logo en onze nieuwe website. Onze bekende zeshoek blijft, maar is nu frisser en moderner.

Wijzigingen in het IAB TCF-beleid

Zoals aangekondigd in de vorige nieuwsbrief heeft het IAB de richtlijnen voor deelname aan het IAB TCF aangepast. Let op de volgende wijzigingen:

  • De thema-instellingen tonen nu een kleurcontrastwaarde bij het instellen van de kleur voor de knoppen accepteren/weigeren/instellingen/opslaan. De IAB vereist dat het kleurcontrast minimaal 5:1 is (voorgrond vs. achtergrond). Met de huidige update is deze contrastwaarde verplicht. Thema’s die een lagere contrastwaarde gebruiken, verliezen de IAB-nalevingsinstelling. Controleer uw ontwerpen .
  • Met de huidige update hebben we de mogelijkheid uitgeschakeld om de welkomsttekst op het eerste niveau te wijzigen als IAB TCF is ingeschakeld in een CMP. Klanten die de tekst willen wijzigen, hebben aanvullende goedkeuring nodig van de toestemmingsmanager. Bestaande teksten worden niet aangetast.

Meer nieuwe functies en wijzigingen

  • Aanpasbare lijstpictogrammen voor niet-checkbox-doeleinden
  • Leveranciers kunnen nu worden verborgen
  • Nieuwe macro’s om knoppen en links in tekst weer te geven
  • Je kunt je eigen stapel maken
  • … en veel meer.

meer opmerkingen

Webinar-GCM-v2-with-Google-and-consentmanager
Algemeen, Nieuw, videos

Webinar: Google Consent Mode v2 met Google en consentmanager

Neem deel aan ons exclusieve webinar, gehost door consentmanager in samenwerking met Google op 12 juni 2024 om 11:00 uur CET. Vanwege de grote vraag naar informatie over de nieuwste Google-vereisten, zal dit webinar u helpen Google Consent Mode v2 beter te begrijpen. Dennis Gingele van Google en Jan Winkler van consentmanager presenteren de essentiële […]
Image for the anniversary of the GDPR on 25 May with
Rechts

6 jaar AVG: een viering van de verreikende impact ervan

We naderen op 25 mei 2024 de zesde verjaardag van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) , die de normen voor gegevensbescherming wereldwijd heeft beïnvloed sinds de inwerkingtreding ervan op 25 mei 2018. De AVG heeft niet alleen de beveiliging en het beheer van persoonsgegevens fundamenteel veranderd, maar ook de rechten van individuen versterkt en de […]