Nieuw

Nieuwsbrief 2021/03


Meer snelheid onder de motorkap

Deze maand hebben we veel ‘onder de motorkap’-wijzigingen doorgevoerd. Dus hebben we onze scripts opgeschoond en onze serverinfrastructuur opnieuw opgebouwd. Voor onze klanten en hun websitebezoekers zal dit allereerst merkbaar zijn in de hogere snelheid van de CMP en de gebruikersinterface. Daarnaast zijn er diverse kleine bugs verholpen.

eigen talen

We ondersteunen momenteel meer dan 30 talen. Mocht dat nog niet genoeg zijn of wil je bepaalde dialecten ondersteunen, dan kan dat nu: Nieuwe talen en dialecten kunnen nu aangemaakt en gebruikt worden in het CMP. Zoals bij alle “systeemtalen”, kunt u hier alle teksten en labels van de toestemmingslaag aanpassen en zo uw gebruikers nog specifieker aanspreken.

Webinars in maart

Vanwege de grote belangstelling voor onze laatste webinars zullen we in maart weer webinars houden. Hier gaan we thematisch verder waar we de vorige keer gebleven waren en gaan we dieper in op de onderwerpen rapportage, optimalisatie, TCF en enkele belangrijke tools. De webinars zijn gratis.

 • Webinar: toestemmingsbeheer in online marketing
  (24.03 14:00 in het Duits)
  Meer informatie en inschrijven
 • Webinar: toestemmingsbeheer voor uitgevers en marketeers
  (26.03 14:00 in het Duits)
  Meer informatie en inschrijven
 • Webinar: AVG-compliance gemakkelijk gemaakt
  (23.03 16:00 in het Duits)
  Meer informatie en inschrijven

Meer nieuwe functies en wijzigingen

 • Ontwerpoptie voor 3 knoppen op de welkomstlaag
 • Bugfixes bij het integreren van Twitter, Youtube en anderen
 • Mogelijkheid om de CSS uit te schakelen
 • Nieuwe functies voor wederverkopers
 • … en veel meer.

meer opmerkingen

Webinar-GCM-v2-with-Google-and-consentmanager
Algemeen, Nieuw, videos

Webinar: Google Consent Mode v2 met Google en consentmanager

Neem deel aan ons exclusieve webinar, gehost door consentmanager in samenwerking met Google op 12 juni 2024 om 11:00 uur CET. Vanwege de grote vraag naar informatie over de nieuwste Google-vereisten, zal dit webinar u helpen Google Consent Mode v2 beter te begrijpen. Dennis Gingele van Google en Jan Winkler van consentmanager presenteren de essentiële […]
Image for the anniversary of the GDPR on 25 May with
Rechts

6 jaar AVG: een viering van de verreikende impact ervan

We naderen op 25 mei 2024 de zesde verjaardag van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) , die de normen voor gegevensbescherming wereldwijd heeft beïnvloed sinds de inwerkingtreding ervan op 25 mei 2018. De AVG heeft niet alleen de beveiliging en het beheer van persoonsgegevens fundamenteel veranderd, maar ook de rechten van individuen versterkt en de […]