videos

Webinar met Google: Google Consent Mode v2 begrijpen en naadloos integreren


Vanwege de grote vraag naar informatie over het instellen en omgaan met de nieuwe vereisten van Google Consent Mode v2, heeft consentmanager samen met Google op 12 juni 2024 opnieuw een webinar over dit onderwerp georganiseerd.

Het webinar vond plaats in het Duits.

Heb je het gemist? Geen probleem! De PDF voor het webinar kunt u hier vinden om te downloaden .

Dennis Gingele van Google en Jan Winkler van consentmanager presenteerden de belangrijkste feiten en achtergrondinformatie over Google Consent Mode v2.

De volgende onderwerpen kwamen aan bod:

  • Wat is Google Consent Mode v2 en de bijbehorende wijzigingen.
  • Integratie van Google Consent Mode v2 en de daaruit voortvloeiende voordelen.
  • Gegevensbescherming en juridische aspecten van Google Consent Mode v2.
  • Belangrijke deadlines van Google Consent Mode v2.

Of u nu bezig bent met digitale marketing, een website runt of op het gebied van compliance werkt, dit webinar geeft u de mogelijkheid om alles te leren over Google Consent Mode v2, rechtstreeks van de experts.


meer opmerkingen

Jetzt zu consentmanager wechseln

Nieuwsbrief 07/2024

consentmanager wijzigingsaanbod Bent u ontevreden over uw huidige aanbieder van toestemmingsbeheer, maar bent u bang voor de technische inspanningen die een wijziging met zich meebrengt? Dan hebben wij een aantrekkelijk aanbod voor u. Schakel nu over naar consentmanager en dankzij onze nieuwe compatibiliteitsmodus zal de technische overstap moeiteloos zijn. Wat moet je hiervoor doen? Vervang […]
Einhaltung der EU-Verordnung über künstliche Intelligenz consentmanager
Rechts

EU-regelgeving inzake kunstmatige intelligentie

De EU-AI-regelgeving wordt in augustus 2024 van kracht Na het eerste voorstel van de Europese Commissie in april 2021 heeft het Europees Parlement de EU-verordening inzake kunstmatige intelligentie aangenomen. Deze werd in juli 2024 gepubliceerd in het Publicatieblad van de Europese Unie en is nu beschikbaar in alle 24 officiële talen van de EU-lidstaten. De […]