Algemeen, Nieuw, videos

Webinar: Google Consent Mode v2 met Google en consentmanager


Webinar-GCM-v2-met-Google-en- consentmanager

Neem deel aan ons exclusieve webinar, gehost door consentmanager in samenwerking met Google op 12 juni 2024 om 11:00 uur CET.

Vanwege de grote vraag naar informatie over de nieuwste Google-vereisten, zal dit webinar u helpen Google Consent Mode v2 beter te begrijpen. Dennis Gingele van Google en Jan Winkler van consentmanager presenteren de essentiële feiten en achtergronden die je nodig hebt.

Of u nu werkt in de digitale marketing, als websitebeheerder of op het gebied van compliance: dit webinar biedt u de mogelijkheid om rechtstreeks van de experts te leren. Grijp de kans om uw strategieën te verbeteren en blijf op de hoogte van Google-updates.

Webinardetails:

  • Onderwerp: Google Consent Mode v2 met Dennis Gingele (Google) en Jan Winkler ( consentmanager )
  • Datum: 12 juni 2024
  • Tijd: 11:00 uur CET

Schrijf u hier gratis in. Vervolgens ontvangt u per e-mail uw aanmeldingsbevestiging.

Vergroot uw kennis en zorg ervoor dat uw website voldoet aan de nieuwste Google-vereisten. Wij kijken uit naar uw deelname!


meer opmerkingen

Image for the anniversary of the GDPR on 25 May with
Rechts

6 jaar AVG: een viering van de verreikende impact ervan

We naderen op 25 mei 2024 de zesde verjaardag van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) , die de normen voor gegevensbescherming wereldwijd heeft beïnvloed sinds de inwerkingtreding ervan op 25 mei 2018. De AVG heeft niet alleen de beveiliging en het beheer van persoonsgegevens fundamenteel veranderd, maar ook de rechten van individuen versterkt en de […]
An image with the headline
Nieuw, Rechts

Actuele ontwikkelingen op het gebied van gegevensbescherming in Duitsland

Gegevensbescherming in Duitsland evolueert, gedreven door de groeiende inzet van de bevolking om hun persoonlijke gegevens te beschermen en de inspanningen van de overheidsinstanties. In dit artikel bespreken we de recente updates en belangrijkste activiteiten die in 2023 en begin 2024 in verschillende staten plaatsvonden. Recente rechterlijke uitspraken In een recente uitspraak van 19 januari […]