Cookie Consent Manager Internationaal

Als u een internationale website exploiteert of klanten over de hele wereld heeft, gaat de behoefte aan gegevensbescherming verder dan de AVG . Specifiek privacybeleid, zoals de Californische CCPA of de Braziliaanse LGPD, kan relevant zijn, afhankelijk van waar u actief bent. In ieder geval is het voor de rechtsveilige omgang met gevoelige gegevens van belang dat de ConsentManager internationaal georiënteerd is . Alleen als de gebruikte cookie-oplossingen voldoen aan de internationale vereisten voor gegevensbescherming, zit u juridisch gezien aan de veilige kant.

Weltkarte Consent-Management

Aanmelden vereist

Cookietoestemming voor uitgevers en de juridische achtergrond

  • Als gebruikers uw website bezoeken, moeten ze actief toestemming geven voor het bijhouden van cookies. Wat in de EU geldt, is, in gewijzigde vorm, ook bindende wetgeving in andere landen over de hele wereld. Wat is er precies van toepassing? Met onze oplossingen voor toestemmingsbeheer kunt u wereldwijd de juiste cookiebanners weergeven.
    Veiligheid wordt geboden door juridisch bindende oplossingen. En wij leveren. Test ons vrijblijvend!

  • AVG – en verder

    De AVG of internationale AVG is niet alleen van toepassing in de EU, maar in de hele Europese Economische Ruimte (EER). Daarom zijn internationale oplossingen voor toestemming voor cookies relevant voor alle exploitanten van commerciële websites. Het belang wordt nog vergroot door de uitspraak van het Federale Hof van Justitie (BGH) van mei 2020. Cookies voor reclame- en marktonderzoeksdoeleinden vereisen over het algemeen de geïnformeerde toestemming van de gebruiker. Alle gegevens worden beïnvloed, ongeacht of het om persoonsgegevens gaat.

  • Onze oplossingen voor toestemmingsbeheer bieden transnationale transparantie. Wat ook van toepassing kan zijn op verschillende bepalingen. Afhankelijk van uw mate van internationalisering en de markten die u bedient of verovert, leveren wij maatwerk. Van Europa tot de VS tot Latijns-Amerika.

  • CCPA

    Verwerkt u persoonsgegevens van Californische consumenten en doet u daar zaken? Houd dan de CCPA (California Consumer Privacy Act) in de gaten. We kennen de specifieke voorwaarden en implementeren veilige en juridisch conforme oplossingen als aan de eisen wordt voldaan.
    Het niet naleven van CCPA kan leiden tot een boete. Als de Consent Manager International ook rekening houdt met de CCPA, bent u als websitebeheerder aan de juridisch veilige kant.
    Wij maken uw website CCPA compliant. Gewoon testen!

Aanbevolen door advocaten en functionarissen voor gegevensbescherming

Uw voordelen op een rij

Gegevensbescherming voor uw klanten

Bescherm uw klanten en creëer vertrouwen . Door te voldoen aan alle toepasselijke gegevensbeschermingsregels van de CCPA en AVG, voelen bezoekers zich op hun gemak en veilig bij jou. Dit verhoogt de verblijfsduur en het conversiepercentage!

Bescherming tegen rechtszaken

Alleen wanneer uw website CCPA-compatibel is, kunt u worden beschermd tegen rechtszaken en boetes. Gebruik onze consentmanager voor optimale CCPA-compliance en gemakkelijke implementatie van consumentenverzoeken.

advertentie-inkomsten verhogen

Adverteerders willen er zeker van zijn dat hun investeringen CCPA-compatibel zijn. Met onze CCPA-tool verkoopt u meer verkeer aan adverteerders en verhoogt u zo uw omzet.

Veilig in Europa

Alle gegevens worden door ons opgeslagen in beveiligde databases en uitsluitend op servers in Europa.

Andere internationale gegevensbeschermingswetten

  • Canada

    De agenda werd bepaald door de beslissing van het HvJ (Europees Hof van Justitie) . Als gebruikers uw webshop bezoeken, kan tracking via cookies niet meer alleen plaatsvinden na impliciete toestemming. Wat u wilt volgen, moet expliciet worden vermeld . De klant of prospect kan instemmen met of bezwaar maken tegen de verwerking. Om deze reden zijn opt-in oplossingen verplicht in webshops en op andere websites.

  • India

    Op het grote subcontinent wordt gesproken over de Wet Bescherming Persoonsgegevens (PDP Bill) op het gebied van gegevensbescherming.

  • Singapore

    Hier zorgt de Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp) voor de bescherming van persoonsgegevens.

  • Brazilië

    In het grootste Latijns-Amerikaanse land besteden gegevensbeschermingsfunctionarissen met de Lei Geral de Proteção de Dados (LGPD) aandacht aan de omgang en verwerking van persoonsgegevens door bedrijven en organisaties. Deze gegevensbeschermingswet is ook van toepassing op bedrijven die in Brazilië zijn gevestigd en op bedrijven die klanten in Brazilië bedienen.

Er wordt gedreigd met waarschuwingen en boetes in geval van niet-naleving van lokale wetten. Daarom kunt u beter voorzorgsmaatregelen nemen en een oplossing voor toestemmingsbeheer zoals de onze gebruiken.

Uiteraard werkt consentmanager ook met…

Voordelen van de cookie consentmanager voor internationale bedrijven

  • Een toestemmingsmanager is voor internationale bedrijven
    om een aantal redenen een waardevol hulpmiddel. Toestemmingsmanagers zijn wereldwijd beschikbare technische platforms. Jouw taak is automatisering
    Het verkrijgen van toestemming van uw bezoekers voor de verwerking van hun gegevens.

  • Bedrijven kunnen op een praktische en eenvoudige manier profiteren van onze oplossingen voor toestemmingsbeheer . nationaal en internationaal . Cookiebanners worden technisch en juridisch weergegeven in overeenstemming met de respectieve nationale wetten en creëren zo duidelijkheid voor alle partijen.

  • Eenvoudige integratie

    Een goede consentmanager voor internationaal actieve bedrijven kan intuïtief zijn
    integreren in uw website. Eenvoudige bediening zorgt ervoor dat zelfs gebruikers zonder grote technische expertise
    profiteren van het automatisch verkrijgen van toestemming.

  • Internationale wetten

    We dekken het breedst mogelijke privacybeleid dat denkbaar is
    weg. De belangrijkste huidige wetten die moeten worden geïmplementeerd, worden weergegeven door onze internationale cookiebanners. Daarom hebben we speciale consentmanagers voor bedrijven die internationaal en buiten de EU-grenzen opereren, die rekening houden met internationale richtlijnen zoals CCPA, PEPIDA of LGPD .

  • Technisch foutloos

    Een goede toestemmingsmanager voor internationale bedrijven blokkeert automatisch cookies zodra je de toestemmingscode voor cookies naar je website hebt gekopieerd. De cookie-crawler die vervolgens actief is, werkt ook automatisch .
    Welke cookies worden er op uw website geplaatst? Kijk dan hier!

  • Reagerend ontwerp

    Onze cookie-oplossingen voor internationaal actieve bedrijven kunnen flexibel worden aangepast . Een responsieve oriëntatie wordt begrepen met modern
    toestemmingsmanagers zelf. Dit omvat ook het aanpassen van het respectieve uiterlijk van de toestemmingsbanner aan de vereisten van het eindapparaat – ongeacht of het een smartphone of tablet is, iPhone
    of iPad . Android of iOS . Dit draagt bij aan een positieve gebruikerservaring, versterkt het vertrouwen en zorgt voor transparantie.

  • vertrouwen en transparantie

    Het besef van de relevantie neemt toe. Niet alleen sinds de invoering van de AVG. Met onze oplossingen voor toestemmingsbeheer kunt u bij de tijd blijven, zelfs internationaal. U creëert transparantie over de sporen die klanten op uw website willen achterlaten. En genereer een onschatbare bron: Vertrouwen .

Veel Gestelde Vragen

Weet u niet zeker of u een CMP nodig heeft?

Om je te helpen met zaken als AVG, CMP en toestemming, hebben we hier de meest voorkomende vragen verzameld.

Dit zijn softwareoplossingen die voldoen aan de internationale behoefte aan gegevensbescherming en rekening houden met de relevante richtlijnen. Naast de AVG voor de Europese Economische Ruimte zijn dit bijvoorbeeld de Californische CCPA of de Braziliaanse LGPD-richtlijn. Een ConsentManager toont een toestemmingsbanner aan uw bezoekers. Voordat de klanten de inhoud zien, wordt hun toestemming gevraagd voor de verwerking van de gegevens.

Als uw bezoekers geen toestemming geven voor de verwerking van de gegevens, vindt er geen gegevensoverdracht plaats. De cookies die technisch vereist zijn voor de werking van de website vormen een uitzondering.

Een zogenaamde opt-in is vereist, d.w.z. de eerste cookies mogen alleen worden verzameld na uitdrukkelijke toestemming. De enige uitzonderingen hierop zijn de cookies die technisch nodig zijn voor de werking van de site. Het verkrijgen van toestemming of de opt-in wordt gefaciliteerd of geautomatiseerd via een ConsentManager.

Houd er rekening mee dat we geen juridisch advies kunnen geven. Sommige punten van deze FAQ kunnen ook in de loop van de tijd veranderen of door rechtbanken anders worden geïnterpreteerd. Raadpleeg daarom altijd uw advocaat!