videos

Video: AVG & webtracking – Hoe los ik dit toekomstbestendig op?


Webinar op 1 juni 2021

In twee jaar tijd staat de wereld van online marketeers en data-analisten op zijn kop. De AVG en de nationale telecommunicatiewetten met de ePrivacy-richtlijn hebben de kaarten op een nieuwe manier behandeld – en hebben dus voor grote onzekerheid in de branche gezorgd. Vind de antwoorden in het webinar over hoe u webtracking toekomstbestendig kunt oplossen.

Kan ik echt de juiste beslissingen nemen op basis van gegevens die alleen legaal zijn verzameld? Op welke gegevens kan ik vertrouwen?
Conventionele oplossingen beloven nog geen rechtszekere antwoorden. Ze zijn niet alleen gebaseerd op de AVG, maar ook op de individuele nationale implementaties van de ePrivacy-richtlijn.

Co-CEO Thomas Tauchner van JENTIS legt uit hoe je op de juiste manier toestemming kunt krijgen voor gegevensverwerking, wat dat betekent voor het verzamelen van gegevens en hoe je op de juiste manier omgaat met gegevens die worden gestreamd naar Amerikaanse bedrijven zoals Google.

In het kort: wat is een tracker?

Als u een website beheert, kunt u de activiteiten van uw gebruikers analyseren met behulp van trackingtools die op de achtergrond van uw website worden uitgevoerd. Deze trackers kunnen u verschillende gegevens laten zien, b.v. Bijvoorbeeld welke pagina’s gebruikers hebben bezocht, hoe lang ze op elke pagina waren, hoe ze met elke pagina omgingen en zelfs welke producten ze kochten. Deze volgmechanismen kunnen zeer nuttig zijn om het gedrag en de voorkeuren van uw klanten beter te begrijpen en om uw website en marketinginspanningen dienovereenkomstig te optimaliseren. Door het publiek beter te begrijpen met behulp van technologie, kunnen website-eigenaren gepersonaliseerde ervaringen bieden die leiden tot een hogere klantenbinding en tevredenheid op de website.


meer opmerkingen

Webinar mit Google: Google Consent Mode v2 verstehen und nahtlos integrieren
videos

Webinar met Google: Google Consent Mode v2 begrijpen en naadloos integreren

Vanwege de grote vraag naar informatie over het instellen en omgaan met de nieuwe vereisten van Google Consent Mode v2, heeft consentmanager samen met Google op 12 juni 2024 opnieuw een webinar over dit onderwerp georganiseerd. Het webinar vond plaats in het Duits. Heb je het gemist? Geen probleem! De PDF voor het webinar kunt […]
Nieuw

Nieuwsbrief 05/2024

Nieuwe integratie voor Slack, MS Teams en meer Met de huidige update is er nu een nieuwe integratiefunctie voor Slack, MS Teams, Zapier en n8n in het systeem voor u beschikbaar. De functie informeert u handig in Slack, Teams of een andere tool over belangrijke wijzigingen en nieuws (bijvoorbeeld nieuwe gevonden cookies) in uw CMP-account. […]